Reviews

Reviews

5/5

“Echt een heerlijk boek om te lezen. Ik denk dat bepaalde elementen heel herkenbaar zijn voor lezers met een Hindoestaanse achtergrond, maar dit boek is voor iedereen aangenaam om te lezen. Situaties worden met veel details omschreven, waardoor je je er echt iets bij kan voorstellen. Heb ook genoten van de climax. Top!”
Indroniel Roy

“Het verhaal komt echt over, is leuk om te volgen en ook goed te lezen. Door de opgebouwde spanning kon ik gedurende de laatste hoofdstukken het boek niet meer neerleggen, ik moest het uitlezen!”
Alexander Oostenrijk

“Het is een spannend leuk boek om in te lezen. Aanrader.”
Yogesh

“Van begin tot eind een heel spannend en herkenbaar boek! Goed om hierdoor discussies te openen binnen het gezin.”
Saskia Sardjoepersad 

“Schitterend boek, ik heb de spannende verwikkelingen van Diya en haar familie kunnen invoelen, met verrassende wendingen. Aanrader!”
Guus Pengel

“Het is een vlot geschreven boek en het leest lekker weg. Ik moest ook een aantal keren hardop lachen. Het verhaal is goed verteld, Kirtie neemt je mee in het verhaal zodat je erg meeleeft met Diya. Ik heb al een tijdje niet echt meer gelezen, maar ik heb dit boek in 2 avonden uitgelezen. Een aanrader!”
Vicky Commeren-Kooij

“Een gedurfd en meeslepend liefdesverhaal met onverwachtse wendingen. Herkenbaar en een aanrader vooral voor een selecte generatie van Surinaamse hindostanen. Maar ook goed te volgen voor niet Hindostanen om een kijkje te nemen in de Surinaams-Hindostaanse cultuur. Alhoewel het niet meer 100% de huidige weerspiegeling is van de (ver)nieuw(d)e Surinaams-Hindostaanse gemeenschap. Maar wil niet zeggen dat er geen sprake meer van is. Het verhaal is goed geschreven door Kirtie Ramdas en dwingt je om het boek in één ruk uit te lezen. En aan het einde snak je naar meer.”
Karun Bihari

“Geweldig boek. Leest heel makkelijk weg . Zeker een aanrader.”
Anoniem

“Leuk en grappig boek, dromerig geschreven en heel herkenbaar. Ga zo door, kijk uit naar je volgende werken.”
Jimmy Ramkisoen

“Heel mooi boek, het is gewoon de realiteit bij ons Hindoestanen.”
Sherita Jawalapersad

“Super goed boek, lees het snel weg en hoop dingen waarvan je denkt dat herken ik.”
Anoniem

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Kirtie.nl
Average rating:  
 0 reviews
Go Top