FAQ

Veelgestelde vragen:

Wat kost het om het boek te verzenden?

Het boek wordt via Post NL verstuurd en we hanteren de tarieven van Post NL, dat is nu €4,10 voor het bezorgen aan huis en €6.25 voor het laten bezorgen op een PostNL locatie. Het verpakken nemen we voor onze eigen rekening.

Zie ook de website van Post NL voor de tarieven. https://www.postnl.nl/Images/tarievenboekje_2021_nl_tcm10-165877.pdf?version=9

 

Waarom moet ik mijn emailadres en mobiele telefoonnummer invullen bij het bestellen?

We gebruiken deze gegevens alleen om contact op te nemen als er iets niet goed gaat met de bestelling. Deze gegevens worden niet met anderen of derden gedeeld. 

 

Kan ik ook een gesigneerd exemplaar bestellen? 

Ja, dat kan zeker. De auteur signeert het exemplaar voor u. U kunt dit aangeven bij de bestelling. U vinkt het gewoon aan en dan komt het in orde.  

 

Kan ik er ook een persoonlijke boodschap in laten schrijven?

Ja, dat kan zeker. U kunt een persoonlijke boodschap in het boek laten schrijven. Ook als u deze bijvoorbeeld cadeau wil doen aan een ander. U kunt ook zelf een voorbeeld tekst schrijven bij de opmerkingen bij uw bestelling. U vinkt het gewoon aan bij de bestelling en dan krijgt u uw exemplaar met een persoonlijke boodschap.

 

Kan ik het boek ook bij iemand anders laten bezorgen?

Ja, dat kan zeker. Bij het bestellen kunt u een ander bezorgadres kiezen. Handig als u het bijvoorbeeld cadeau wil doen aan iemand. Het boek komt in een mooie stevige envelop van gerecycled karton.

 

Kan ik ook een interview met de schrijver aanvragen?

Ja, dat kan heel goed. U kunt uw verzoek mailen naar connect@kirtie.nl. Schrijf hierin wie u bent en waarvoor het interview dient. Ook voor boekpresentaties, of andere vragen rondom het boek of het onderwerp kunt u contact opnemen.  

 

Ik hou een boekbespreking op school over het boek Diya. Kan ik contact opnemen met de schrijver om vragen te stellen over het boek?

Ja, dat kan ook. De schrijver komt graag in contact met de lezers, ook de jonge lezers. Stuur een mailtje naar connect@kirtie.nl.

 

Waarom is het boek alleen via deze website online te verkrijgen?

De schrijver heeft er bewust voor gekozen om niet via bol.com het boek te verkopen. Bol.com vraagt 40 procent van de opbrengst en op deze manier blijft de stroom van de verkoop in eigen beheer. Het boek is wel te bestellen via uw eigen boekhandel, ook dan krijgt de boekhandel een deel van de opbrengst voor het werk wat zij verrichten. Geef bij de boekhandel het ISBN nummer door, of de titel en de naam van de schrijver, dan kunnen zij het boek via de uitgever bestellen. ISBN: 978-94-6328-286-4 
Daarnaast is het verkrijgbaar bij een aantal verkooppunten in het land.

 

Is het boek ook te leen bij de bibliotheek?

Ja, het boek is ook te leen bij de bibliotheken door heel Nederland. Check jouw lokale bibliotheek om te zien of ze een exemplaar hebben. Anders kunnen ze deze bestellen.

 

Is er ook luisterversie van het boek beschikbaar?

Ja, deze is beschikbaar via Passend lezen. 
https://www.passendlezen.nl/iguana/www.main.cls?surl=search&p=*#recordId=2.225248&srchDb=2_ALLESBEHALVE 

 

Is het boek ook in Suriname verkrijgbaar? 

Ja, het boek is te verkrijgen bij VACO in Paramaribo. 

 

Go Top