Connexxion

Connexxion Reclame

Connexxion

Connexxion “Een avondje uit wordt nog leuker met Connexxion”:  fotoshoot in abri’s, tv schermen in de bus, online reclamemateriaal en meer.

Gratis naar huis met je restaurantrekening, theater-, concert- of bioscoopkaartje. Dit kan in een groot aantal regio’s, waar Connexxion rijdt. Gezellig bijkletsen, heerlijk eten en een lekker wijntje erbij; een avondje uit is gewoon genieten. Tussen 1 en 31 oktober 2014 brengt de Connexxionbus je na 20.00 uur gratis naar huis op vertoon van je restaurantrekening, bioscoopkaartje, of theaterticket.

Deze actie was vorig jaar erg succesvol. In de herfstmaand veilig thuisgebracht door de buschauffeur na een avondje uit, viel in de smaak bij veel van onze reizigers. Ook Koninklijke Horeca Nederland is blij met de actie: uit onderzoek blijkt, dat dit is een extra stimulans om gezellig met elkaar uit eten te gaan.

Almere, provincie Utrecht, Amstelland/Meerlanden, Gooi en Vechtstreek, Haarlem/IJmond, Noord Holland Noord en in de Zaanstreek – 2013, 2014 en 2015.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Go Top